Silovala me 22 godine starija žena, imao sam samo 13: Legendarni Oskar de la Hoja šokirao svet

03.09.2021

13:27 >> 14:20

0

Sve sam potiskivao, nisam razmišljao o tome

Silovala me 22 godine starija žena, imao sam samo 13: Legendarni Oskar de la Hoja šokirao svet
Copyright Oskar de la Hoja/Profimedia

Nema mnogo boksera na svetu koji imaju popularnost čuvenog Oskara de la Hoje. Ima šampiona i šampiona, ali kod svih njih samo pominjanje imena De la Hoje budi poštovanje.

Zato ne čudi što je borac sa državljanstvom Amerike i Meksika ponovo u centru pažnje, a sve zbog meča koji će u svojoj 28. godini raditi 11. septembra sa MMA borcem Vitorom Belfortom.

De la Hoja je napravio malu pauzu u prirpemama za ovaj meč i dao intervju čuvenom LA tajmsu, te potpuno šokirao planetu.

– Izgubio sam nevinost sa 13 godina tako što me je praktično silovala starija žena – otvorio se Oskar, pa nastavio:

– Čini mi se da sam bio na Havajima na nekom turniru. Njoj je bilo preko 35 godina!

Obajsnio je legendarni bokser i kako je izgledalo nositi se takvi traumatičnim iskustvom u godinama koje su sledile, bez obzira na to da li je već postao veliki šampion ili ne.

– Sve sam potiskivao. Živeo sam život Zlatnog dečaka (De la Hojin nadimak), ali to s..nje je i dalje bilo tu. Kao da nisam nikada dovoljno razmislio o svemu, nikada nisam pomislio kakva su moja osećanja o tome. Sve dok jednog dana nije sve samo navrlo i ja nisam znao kako da se suočim sa tim.

pročitajte još:

Oskar de la Hoja je od 2013. godine član Međunarodne kuće slavnih, a do tog priznanja stigao je fenomenalnim rezulttima. Kao amater je ostvario 223 pobede (163 nokautom) uz šest poraza, a na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine se okitio zlatnom medaljom.

Kao profesionalac je nastupao 16 godina i može da se pohvali sa deset titula svetskog prvaka u šest različitih kategorija. Zabeležio je 39 pobeda, od kojih čak 30 nokautom, i šest poraza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike