Teško za gledanje, žena mora da hrani legendu: Šampion Pakjao gotovo da ne otvara oči (VIDEO)

28.08.2021

10:51 >> 16:38

0

Poraz ostavio traga na čuvenom Meniju

Teško za gledanje, žena mora da hrani legendu: Šampion Pakjao gotovo da ne otvara oči (VIDEO)
Copyright Jordenis Ugas i Meni Pakjao, Tanjug/AP Photo/John Locher

Pre samo četiri dana bokserski svet je ostao zatečen i šokiran porazom jednog od najboljih.

Čuveni Filipinac Meni Pakjao poražen je na poene od Kubanca Jordenisa Ugasa, i svi su se složili da bi to bio tužan kraj jedne blistave karijere.

Pakjao važi za jednog od najvećih i najboljih boksera svih vremena, pa je zbog toga i sve što se izdešavalo u ringu dobilo dodatno tešku crtu. Sada je stvar postala još teža i tužnija za sve one koji su uživali u borbama Filipinca i voleli njegov stil borbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jinkeepacquiao (@jinkeepacquiao)

Menijeva supruga objavila je dva kratka video snimka na kojima se vidi da šampion nije u stanju da jede sam. Jinke ga hrani nekim kašastim jelom (što je dodatno zabriulo fanove), a čuveni Pakjao gotovo sve vreme drži zatvorene oči.

Printscreen/Instagram

Trenutno stanje, ma koliko poražavajuće izgledalo, ipak nije ubilo ratnika u čuvenom Meniju, pa on već stiže da isproziva Ugasa, te onako nezvanično najavljuje revanš početkom naredne godine.

Meni Pakjao, Tanjug/AP Photo/John Locher

– Da, mogu da se vratim u januaru. Videćemo još oko toga. Znam da mogu na revanš ako hoću i to mi neće predstavljati problem. Razmisliću o tome jer verujem da se radi o jednom od najlakših protivnika koje sam ikada imao – stigao je Pakjao i da pecne rivala, a onda objasnio zbog čega je izgubio meč pre nekoliko dana.

Pročitajte još:

– Zaista je jedan od najlakših rivala koje sam imao u karijeri. Ima samo jedan stil i trebalo je da lako izbgenem sve njegove udarce. Znate kako sam se kretao u ranijim borbama, tako je trebalo i sada. Ali, nisam mogao da se pomerim u ovoj borbi. Moje noge su jednstavno stale!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike