Poznati su svi četvrtfinalisti Lige šampiona

04.02.2021

23:14

0

Autor: M. R.

Večeras je završena grupna faza evropskog takmičenja u ženskoj konkurenciji

Poznati su svi četvrtfinalisti Lige šampiona
Copyright Promo/ CEV

Svih osam četvrtfinalista u Ligi šampiona za odbojkašice poznati su od večeras. S obzirom na to da je bilo pet grupa u prvoj fazi – prolaz su obezbedile sve prvoplasirane ekipe i tri najbolje drugoplasirane.

Sa prvog mesta među osam su prošle odbojkašice Skandićija (grupa A, skor 4-2), Koneljana (grupa B, 6-0), Vakifbanke (grupa C, 6-0), Ezačibašija (grupa D, 6-0), Novare (grupa E, 6-0).

Pročitajte još

Tri ekipe koje su prošle sa drugog mesta su: Hemik, Fenerbahče i Busto Arsicio.

Na poslednjim utakmicama grupne faze dve srpske odbojkašice su dobile MVP nagrade. Tijana Bošković je do šeste pobede vodila Ezačibaši, a Milena Rašić je pomogla da Vakifbanka ostane neporažena. U trijumfu turskog tima protiv Marice iz Plovdiva – 3:1, Milena je postigla 17 poena, dok je Maja Ognjenović upisala četiri.

U četvrtfinalu će ljubitelji odbojke u Srbiji moći da biraju za koga da navijaju. Maja Ognjenović i Milena Rašić će braniti boje Vakifa, Tijana Bošković i Slađana Mirković Ezačibašija, Mina Popović Skandićija, Brankica Mihajlović i Bianka Buša Fenerbahčea, Jovana Brakočević Hemika, Jovana Stevanović Busto Arsicia. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike