Pehar Kraljevčana za kraj sezone: Sad je vreme da uživamo...

14.03.2021

18:29 >> 18:36

0

Utisci aktera finalnog meča Kupa Srbije za odbojkaše

Pehar Kraljevčana za kraj sezone: Sad je vreme da uživamo...
Copyright MN Press

Presrećni su bili odbojkaši Ribnice posle pobede u finalu nacionalnog Kupa. Kraljevčani su u Vrnjačkoj Banji slavili protiv Radničkog iz Kragujevca. Imali su priliku da završe meč u tri seta, ali je protivnik ipak produžio trajanje utakmice…

Pročitajte još

– Kragujevac je pojačao servis, malo je pala koncentracija na prijemu kod nas. Vratili su se posle velike razlike… Kad smo stabilizovali prijem u četvrtom setu, sve je bilo ponovo kako treba – rekao je trener Ribnice Milan Simojlović.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf Ribnice bio je kapiten Ivan Todorović.

– Mi smo večeras zaluženo pobedili, imali smo šansu da dobijemo i maksimalnim rezultatom – rekao je Todorović. – Međutim, protivnik je kvalitetan i želim im da prođu u nastavak takmičenja u plej-ofu. Što se nas tiče, vreme je da uživamo, jer je kraj sezone. Afirmisali smo veliki broj mladih igrača, neke odbojkaše smo vratili iz penzije ili ćemo tek da ih vraćamo… Pokazali smo da dolaskom Simojlovića i mene u klub, lestvica se podigla malo više. Pred nama je veliki izazov, jer moramo ovo sve da opravdamo sledeće godine.

Trener poraženog tima Dragan Kobiljski je čestitao protivniku na zasluženoj pobedi.

– Prva dva seta smo izgubili… Drugi je bio na jednu loptu, a u trećem smo uspeli da se vratimo. A kada smo došli do igre i energije u trećem, nismo znali naredni da odigramo na isti način. To je Ribnica iskoristila, pa smo i taj deo igre izgubili na jednu loptu – pojasnio je Kobiljski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike