Srpkinje preuzimaju Krim: Slovenački klub doveo još dve naše reprezentativke

24.03.2021

12:38 >> 13:30

0

Autor: M. R.

U Sloveniji će naredne sezone igrati i Katarina Krpež Šlezak i Sanja Radosavljević

Srpkinje preuzimaju Krim: Slovenački klub doveo još dve naše reprezentativke
Copyright MN Press

Slovenački Krim želi da napravi moćan tim, nalik onom koji je imao kada je osvajao evropske titule. A u njihovim planovima bitne uloge definitivno zauzimaju srpske rukometašice… Na golu je već Jovana Risović, ranije je objavljeno da kao pojačanja za narednu sezonu stižu Andrea Lekić i Dragana Cvijić, a danas je ozvaničen transfer još dve reprezentativke. U pitanju su kapiten Katarina Krpež Šlezak i levo krivo Sanja Radosavljević.

Pročitajte još

– Jednostavno nisam mogla da propustim priliku koja mi se nudila potpisivanjem ugovora za Krim – rekla je Sanja Radosavljević za klupski sajt. – To je definitivno novi korak u mojoj karijeri, kome se zaista radujem.

Krpež Šlezak se vraća u slovenački klub, gde je igrala od 2012. do 2014. godine.

– Veoma sam srećna, ovde sam prvi put igrala Ligu šampiona i imam mnogo lepih uspomena. Jedva čekam priliku da se na terenu borimo za povratak u evropski vrh – rekla je Krpež Šlezak.

Klub je objavio da je pored dve Srpkinje, novo pojačanje rukometašica iz Francuske Alison Pino. Nekadašnja najbolja igračica sveta tokom ove takmičarske godine je prva zvezda podgoričke Budućnosti, a naredne će se vratiti u redove Krima, gde je bila tokom sezone 2014-2015.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rkkrim

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike