Andrea Lekić već zna gde će igrati kad se oporavi od povrede

04.02.2021

17:47 >> 18:08

0

Autor: M. R.

Rukometašica Srbije se vraća u ekipu Krima posle deset godina

Andrea Lekić već zna gde će igrati kad se oporavi od povrede
Copyright MN Press

Iako se oporavlja od teške povrede, Andrea Lekić (33) nije van fokusa kad su rukometni transferi u pitanju. Danas je objavljeno da će srpska rukometašica napustiti Budućnost i naredne sezone obući dres Krima, koji je nosila od 2007. do 2011. godine.

Pročitajte još

Slovenački klub pravi ekipu za velika dela. Zajedno sa Lekićevom iz Budućnosti stiže i sjajni golman Barbara Arenhart. Sa njima će igrati Dragana Cvijić i Jovana Risović.

Srećna sam što se vraćam u Ljubljanu, jer se tu osećam kao kod kuće – poručila je Andrea Lekić. – Klub ima velike ciljeve, a ja ću dati sve od sebe da se na kraju sezone radujemo. 

Lekićeva je profesionalnu karijeru počela u ORK Beograd 2000. godine. Posle toga je nosila dres Radničkog iz Beograda, pa Knjaz Miloša, Krima, Đera, Vardara, Bukurešta i Budućnosti.

U decembru je na Evropskom prvenstvu doživela tešku povredu Ahilove tetive, pa je odmah morala da bude podvrgnuta operacionom zahvatu. Već tada je bilo jasno da je ova takmičarska godina za nju završena. Andrea je tada poručila:

– Vidimo se sledeće sezone.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rkkrim.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike