Oproštaj Vakifa od Milene Rašić i Maje Ognjenović

09.05.2021

15:09

0

Autor: M. R.

Naše odbojkašice napustile turski klub

Oproštaj Vakifa od Milene Rašić i Maje Ognjenović
Copyright Promo/ CEV

Juče se turski Vakif na društvenim mrežama oprostio od Milene Rašić, a danas i od Maje Ognjenović. Naše odbojkašice više neće igrati za turski klub, u kome su svi bezgranično ponosni na sve što su prikazale noseći crno-žuti dres.

Pročitajte još

Rašićeva je u Vakifu provela najveći deo karijere. Stigla je davne 2014. godine, osvojila je dva puta Ligu šampiona, dva puta je bila šampion na Svetskom klupskom prvenstvu, osvajala je prvenstvo Turske, Kup, Superkup…

– Oprostili smo se od Milene Rašić, jedne od najvažnijih članica našeg tima, koja je doprinela istorijskim rezultatima Vakifbanke. Želimo da joj zahvalimo za sve što je uradila, kao i za to što je bila uzor celom sportskom kolektivu zbog radne etike i igračkih kvaliteta. Uvek će biti član naše porodice – poručili su na društvenim mrežama ljudi iz kluba.

Maja Ognjenović je u Vakif stigla 2019. godine iz Rusije. Imala je veliku želju da sa tim timom osvoji Ligu šampiona, koja joj nedostaje u bogatoj kolekciji, ali je trofej ispustila na poslednjoj stepenici. U finalu je turski klub poražen posle pet setova od Koneljana.

– Opraštamo se od Maje Ognjenović, koje je tokom poslednje dve sezone imala važnu ulogu u našem timu. Zahvaljujemo joj što je zbog svega što je uradila ostavila divne uspomene ovde i želimo joj sreću u daljoj karijeri – poručili su iz Vakifa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike