Kolaković nema čime da bude zadovoljan: Utučeni smo, sve smo dalje od našeg cilja!

30.05.2024

00:44

0

Autor: G. F.

Sa tri vezana poraza odbojkaši Srbije šanse za plasman na OI sveli na teoriju

Kolaković nema čime da bude zadovoljan: Utučeni smo, sve smo dalje od našeg cilja!
Odbojkaši Srbije - Copyright Profimedia/IPA/SIPA

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da će njegov tim prijateljske mečeve protiv Argentine da iskoristi da bi se što bolje pripremio za utakmice u Kanadi u okviru druge sedmice Lige nacija.

Odbojkaši Srbije su prvu sedmicu u Ligi nacija u Rio de Žaneiru završili sa jednom pobedom i tri poraza. Odbojkaši Srbije se trenutno nalaze u argentinskom Rozariju gde će odigrati dva meča sa Argentinom.

- Cilj je bio da ne napuštamo vremensku zonu. Doputovali smo u Rozario na poziv argentinske reprezentacije. Ovde ćemo odigrati dva meča pre odlaska u Kanadu. Nadam se da ćemo imati dobre uslove za trening - rekao je Kolaković, preneo je OSS.

Srbija se posle prve sedmice Lige nacija nalazi na 13. mestu na tabeli sa tri boda.

- Utučeni smo zbog poraza od Nemačke, koji nas je prilično udaljio od naših ambicija. Kao reprezentacija imamo obavezu da ovaj period u Argentini odradimo najbolje što možemo. Želimo da se najbolje moguće pripremimo za ono što nam sledi u Otavi. Svakako će u prvom planu da bude da se što bolje uigramo - naveo je selektor Srbije.

Odbojkaši Srbije će iz Argentine otputovati u Otavu gde će od četvrtog do devetog juna odigrati mečeve druge sedmice Lige nacija. Rivali Srbiji u Otavi biće Holandija, SAD, Argentina i Kanada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike