Angelina ima knedlu u grlu zbog Olimpijskih igara: Ponosna sam što sebe mogu da nazovem olimpijcem

22.05.2024

14:55

0

Autor: A. S.

Debi je očekuje u avgustu, ali jasno je šta je čeka

Angelina ima knedlu u grlu zbog Olimpijskih igara: Ponosna sam što sebe mogu da nazovem olimpijcem
Angelina Topić - Copyright Profimedia

Srpski tim na predstojećim Olimpijskim igrama zasada broji 85 članova, a među njima je i debitantkinja, mlada atletičarka Angelina Topić.

Sjajna skakačica uvis pre nekoliko dana je oborila nacionalni rekord, i to skokom u Dijamantskoj ligi, a danas je u razgovoru sa medijima na okupljanju u Atletskoj dvorani na Banjici govorila sa knedlom u grlu.

- Nekoliko nas će da kruniše sezonu na OI, što mi je "vau". Nemam jaču reč da izrazim svoje zadovoljstvo i ponos - rekla je Topićeva i dodala:

- Teško mi je da pričam o tome. Ponosna sam što sebe sa 18 godina mogu da nazovem olimpijcem.

Angelina je sezonu otvorila na sjajan način.

- Zanimljiva sezona na otvorenom koju sam započela na jak lep način, sa dve pobede na najačim mitinzima na kojima mi atletičari možemo da nastupamo, Dijamantskoj ligi u Dohi i Marakešu, gde sam uspela da preskočim visinu nacionalnog rekorda, što mi je mnogo drago, a to se moglo i videti - navela je ona, i priznala da nema previše vremena za slavlje:

- Sledeće što nas čeka je Balkansko prvenstvo za vikend, a onda i Evropsko prvenstvo za desetak dana u Rimu.

Inače, kako ima tek 18 godina, Angelina i dalje može da nastupa za juniorsku selekciju, pa će se takmičiti i na Svetskom prvenstvu u Peruu.

- Mi klinci - i dalje mogu da kažem da sam klinka - nastupićemo i na SP za juniore u Peruu. Mogu da obećam u ime svih da ćemo da nastavimo da marljivo radimo i treniramo. Nadam se da ćete biti uz nas i u narednim izazovima - zaključila je sjajna atletičarka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike