Nova Era u Atletskom klubu Partizan: Osnovni cilj je rast, tu je podrška JSD, nikakav odnos sa FK

05.04.2024

21:26

0

Autor: 24sedam

Partizan ima novog predsednika i mnogo ambicija

Nova Era u Atletskom klubu Partizan: Osnovni cilj je rast, tu je podrška JSD, nikakav odnos sa FK
Nikola Raičević, ilustracija - Copyright Promo/AK Partizan

Atletski klub Partizan doživeo je značajnu promenu u svojoj upravi izborom Aleksandra Pribišića za novog predsednika na redovnim izborima. Pribišić je uspešan privrednik sa snažnim vezama prema klubu i istaknuti navijač crno-belih.

Njegov cilj je dalji razvoj kluba kroz poboljšanje organizacije i privlačenje novih sponzora. Izuzetna podrška dolazi od Ostoje Mijailovića, predsednika JSD Partizan, koji je uložio napore za isplatu dugovanja, poboljšanje infrastrukture i obećanje o obnovi atletske staze na stadionu JNA.

Za novog-starog sekretara ponovo je izabran Milan Pavlović "Mane".

Pored odlične saradnje sa ASB i SAS, AK Partizan je jedan od prvih koji je podržao Ostoju Mijailovića u borbi za preuzimanje sportskog društva tako i da sa prvim čovekom JSD imaju fantastične odnose.

- Od dolaska Ostoje Mijailovića ljudima su isplaćene plate, sređena je infrastruktura, uvedeno je centralno grejanje… Imamo fantastičan odnos sa njima. Što se tiče fudbalskog kluba, sa njima nemamo nikakve kontakte. Nedavno sam se čuo sa Milošem Vazurom. Zvao me je jer su farbali po stadionu pa da me pita da li bi nam značilo da nam izvuku linije na stazi. Reko koje staze? Ove što ste nam pola uzeli Ili ovo što ste nam uzeli i dalj? Deca nemaju gde da skaču, sve ste izbetonirali, prekrojili… I pre ste stavljali reklame, ali kad prođe utakmice one su se ranije sklanjale, a sada ostaju. Izvukli su nam te linije, čak i na zaletištu za motku koje nemamo, kao ni polovinu kružnih staza, ali eto imamo nove izvučene linije. Lepše je – kaže Mane za Atlex.rs.

Klub, sa ambicijom da proširi svoje redove, trenutno broji oko 300 članova u mlađim kategorijama. Glavni fokus je na formiranju i jačanju seniorskih ekipa, s ciljem učešća na Ekipnom prvenstvu Srbije, čime bi Partizan potvrdio svoj povratak na veliku sportsku scenu.

Povratak Emira Bekrića u klub kao glavnog seniorskog trenera predstavlja ključni korak ka ostvarenju ovog cilja, i obećava dodatni zamah u razvoju atletičara i klupskih ambicija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike