Šampion pokazao nogu nakon jezivog pada! Mnogo je krvi i on je upozorio, ne gledajte ukoliko vam je slab želudac! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

29.01.2024

15:25

0

Autor: A. S.

Prve dve nedelje proveo je u strašnim bolovima, a tek će morati da odmara i miruje

Šampion pokazao nogu nakon jezivog pada! Mnogo je krvi i on je upozorio, ne gledajte ukoliko vam je slab želudac! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Kilde prilikom pada u Vengenu - Copyright Tanjug/AP Photo/Alessandro Trovati

Ove zime, sreća nije na strani skijaša, naročito popularnog para - Mikaela Šifrin i Aleksandar Amod Kilde.

Norvežanin je pre dve nedelje doživeo strašan pad na stazi u Vengenu, kada je tokom spusta izgubio kontrolu i završio u zaštitnoj mreži. Prema proračunima, on se kretao brzinom od 145 kilometara na čas, pa je nakon pada nekoliko trenutaka nepomično ležao. Strahovali su navijači za njegovo zdravlje,  spasilačke ekipe su se nekako probile do njega, pa je hitno hospitalizovan.

U međuvremenu je i operisan, a na društvenim mrežama se zahvalio na porukama podrške.

Međutim, tom prilikom je obelodanio i prve fotografije nakon pada i operacije, uz naznaku - Uznemirujuće, a one su i više nego strašne. Nemojte gledati ukoliko imate slabiji želudac, njegov list je nakon udarca bio potpuno otvoren i rasečen, strašno je!

 

 

Kilde je doživeo strahovite povrede lista i ramena, a više o njima poznato je sada nakon oglašavanja.

Njega sada čeka period oporavka. Najpre će sedam nedelja biti u invalidskim kolicima, a posle toga se polako vraća standardnim navikama.

Kako je otkrio, dvostruka operaciju ramena je bila naročito bolna, a bol koji je doživeo nakon nje je nešto najteže što ga je snašlo u životu.

Takođe, samo nekoliko dana nakon pada, njegovo stanje je bilo strašno loše, pa se jednom prilikom čak i onesvestio od bolova, kada je krenuo do toaleta. Nakon toga je krenuo da uzima lekove protiv bolova na svakih sat vremena!

Norvežanin je istakao da još uvek ne oseća nožne prste nakon teške povrede lista, ali su lekari sigurni u njegov oporavak.

Kilde se nakon operacije nalazi kod kuće i čeka svoju devojku, veliku šampionku Mikaelu Šifrin, koja je pre dva dana doživela težak pad u Kortini, ali je imala mnogo više sreće od njega.

Za njega je ova sezona okončana, a kako je kroz karijeru imao više strahovitih padova, verujemo da će se oporaviti i ovog puta!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike