Đerona veruje u čuda: Nema predaje, i dalje se nadam plasmanu u drugu rundu EP!

15.01.2024

16:18

0

Trener rukometaša Srbije smatra da ovi momci imaju kvalitet da se domognu naredne faze takmičenja

Đerona veruje u čuda: Nema predaje, i dalje se nadam plasmanu u drugu rundu EP!
Copyright MN Press

Rukometaši Srbije imaju još neke šanse da se domognu plasmana u drugu fazu Evropskog prvenstva, a za to im je potrebno da pobede Crnu Goru, a da Mađarska bude bolja od Islanda.

Trener naših momaka Toni Đerona, i pored komplikovane situacija u kojoj se nalaze Orlovi veruje u ovu ekipu, napominjući da se nada plasmanu Srbije u narednu rundu šampionata. 

- I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln - istakao je selektor Srbije.

Španski stručnjak ponovio je da ovo dosta izjednačena grupa i da svako svakog može da pobedi.

- Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizrao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji - zaključio je Đerona, prenosi zvanični sajt RSS.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike