Kapiten "delfina" najbolji igrač Olimpijskih igara: Novo veliko priznanje za Filipovića

09.08.2021

06:05 >> 11:34

0

Autor: A.S.

U idealnom timu turnira, pored Filipa je i golman Branislav Mitrović

Kapiten "delfina" najbolji igrač Olimpijskih igara: Novo veliko priznanje za Filipovića
Copyright Filip Filipović/AP Photo/Mark Humphrey

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović proglašen je za najboljeg igrača vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju.

I Branislav Mitrović je ušao u idealni tim kao najbolji golman, a upravo njegove odliučne odbrane obeležile su polufinalni i finalni duel na turniru.

Pročitajte još:

U idealnom timu Olimpijskih igara su i Rođer Tahulj, Aleksandar Ivović, koji je i najbolji strelac turnira sa 23 pogotka, Stilijanos Argiropulos, Kristijan Manherc i Jusuke Inaba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24sedam.rs (@24sedam.rs)

Reprezentacija Srbije odbranila je, pobedom nad Grčkom, zlatnu medalju osvojenu na Olimpijadi u Rio de Žaneiru 2016. godine

Kapiten Vaterpolo reprezentacije Srbije, Filip Filipović, proglašen je za najboljeg igrača Olimpijskih igara u Tokiju. To je još jedno veliko priznanje za najtrofejnijeg srpskog vaterpolistu, koji je bio najbolji igrač olimpijskog turnira i pre pet godina, u Riju.

Pročitajte još:

I Filipović i Mitrović su u finalu Tokija odigrali svoju poslednju utakmicu za reprezentaciju Srbije, a pored njih od nacionalnog tima su se oprostili i Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Duško Pijetlović.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike