Španci šokirali Novi Beograd! Srpski šampion potopljen u četvrtoj četvrtini!

18.10.2023

09:22

0

Izabranici Živka Gocića primili 4 gola, a nisu postigli nijedan u poslednjoj deonici

Španci šokirali Novi Beograd! Srpski šampion potopljen u četvrtoj četvrtini!
Vaterpolisti Novog Beograda - Copyright MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su u Beogradu od ekipe Sabadelja 12:10 (2:4, 2:3, 4:3, 4:0) u trećem kolu grupe A Lige šampiona.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok se Radomir Drašović tri puta upisao u listu strelaca. U pobedničkom timu po tri gola postigli su Francisko Kalatrava Valera, Alberto Barozo Makaro i Gus van Ijperen.

U drugom meču trećeg kola grupe A, Breša je ubedljivo pobedila Steauu rezultatom 17:8.

Španski Sabadelj je prvi na tabeli sa sedam bodova, dok je Novi Beograd drugi sa šest. Breša ima pet bodova, dok je Steaua poslednja sa nula bodova.

Novi Beograd je odlično počeo meč, i zahvaljujući dobroj igri lako poveo sa 3:0. Domaći su kontrolisali rezultat sve do polovine treće deonice kada su Španci prvi put pripretili. Sabadelj je pogotkom Van Ijperena prišao na gol zaostatka (8:7), ali je usledio munjevit odgovor aktuelnog šampiona Srbije. U razmaku od samo četrdesetak sekundi mrežu su pogađali Radomir Drašović i Alvaro Granados i Novi Beograd je ponovo stekao pristojnu prednost.

Sabadelj je u poslednjoj četvrtini uspeo da na pravi način iskoristi greške domaćih, stigne do izjednačenja, a u finišu meča i do potpunog preokreta.

Novi Beograd će u narednom kolu koje je na programu prvog novembra gostovati ekipi Steaue.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike