Uzela zlato, oduševila Srbiju, pa poručila: Srećna sam što sam deo ove priče! (VIDEO)

10.08.2023

20:25

0

Autor: G. F.

Adriana Vilagoš pohvalila sve naše mlade atletičare

Uzela zlato, oduševila Srbiju, pa poručila: Srećna sam što sam deo ove priče! (VIDEO)
Zlato za Srbiju Adriane Vilagoš - Copyright sas.org.rs

Polako se navikavamo da sa velikih takmičenja dobijamo sjajne vesti o sjajnim medaljama naših atletičara. Gde god da odu pokupe po neko odličje, pa je tako i na Evropskom prvenstvu za juniore u Jerusalimu.

Posle srebra i bronze u troskoku, pa zlata u skoku uvis, stiglo je još jedno najsjajnije odličje. Mlada Adriana Vilagoš pokorila je Evropu u bacanju koplja. Idealan način da se "oprosti" od juniorske konkurencije.

- Završeno je moje poslednje finale na Evropskom prvenstvu za juniore. Nisam baš ovako planirala, ali na kraju je dobro, što je najbitnije. Nisam tehnički najbolje odradila, ali sam sretna što sam na kraju imala taj solidan hitac i rezultat. 58 metara i nešto, to je zlato - prve su reči naše mlade sportistkinje, koja je pohvalila svoje kolege iz reprezentacije:

MN Press
Adriana i Angelina budućnost srpske atletike

- Jako sam srećna što sam mogla da budem ovde i što sam deo ovog tima, ove jako mlade i perspektivne repezentacije Srbije. Imamo baš, baš dobre takmičare. Srećna sam što ih Angelina i ja predvodimo i što sam deo ove priče.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike