NFL ruki vozio 225 na sat u 3 sata posle ponoći! Kada ga je policija zaustavila u "besnom" lamborginiju, ovo mu je bilo objašnjenje (VIDEO)

25.07.2023

19:43

0

Autor: D. N.

Posle incidenta izvinjavao se i trener, a podignuta je i optužnica

NFL ruki vozio 225 na sat u 3 sata posle ponoći! Kada ga je policija zaustavila u "besnom" lamborginiju, ovo mu je bilo objašnjenje (VIDEO)
Džordan Edison - Copyright Profimedia

Primač Minesote i ruki, Džordan Edison priveden je zbog prebrze vožnje. Član NFL tima je vozio čak 140 milja na sat (oko 225 km na sat) u zoni gde je dozvoljeno 55 milja na sat (oko 89 km na sat) i kada ga je policija zaustavila pravdao se da je žurio kući jer je imao "hitnu situaciju sa psom", odnosno da je morao da ga vodi kod veterinara.

Pušten je na slobodu, ali je protiv njega podneta optužnica za prebrzu vožnju.

Kako se navodi u saopštenju policije, patrola je primetila Edisona kako vozi prebrzo u tri časa posle ponoći. Izmereno je da je u svom lamborginiju (model Urus) vozio pomenutom brzinom.

Pogledajte i trenutak kada je bio zaustavljen.

Posle velikog saobraćajnog incidenta u kojem na sreću nije bilo posledica, 21-godišnji Edison se izvinio zbog "greške i lošeg rasuđivanja". Takođe je obećao da se to više neće ponoviti, ali nije detaljnije objasnio kakva je bila "hitna situacija" sa psom.

Kazna za prekoračenje u državi Minesota je oko 400 dolara.

Zbog ponašanja 23. pika na ovogodišnjem draftu oglasio se i trener Vikinga.

- Razočaran sam. Pogrešio je, ali mislim da je shvatio da je pogrešio i da zna da to više ne sme da ponovi - kazao je trener Minesote Kevin O'Konel.

I za kraj pogledajte i kako izgleda Urus.

Kako piše na sajtu italijanskog proizvođača, ovaj SUV može da ide do 306 kilometara na čas, a brzinu od 0 do 100 dostiže za 3,3 sekunde.

Osnovni model košta oko 200.000 evra, a neke verzije su i skuplje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike