SRPSKA DELEGACIJA DONELA IZ BERLINA ČAK 20 MEDALJA: Kompanija MaxBet tradicionalno podržala naše sportiste

11.07.2023

12:22

0

Autor: 24sedam

Ekipa "Hendi sport" iz Zrenjanina, koja je deo srpske delegacije, zaslužila je posebno priznanje jer su osvojili čak 7 medalja

SRPSKA DELEGACIJA DONELA IZ BERLINA ČAK 20 MEDALJA: Kompanija MaxBet tradicionalno podržala naše sportiste
Copyright Promo/MaxBet

U periodu od 17. do 26. juna 2023. godine, u Berlinu je održana Specijalna Olimpijada, a boje Srbije branilo je osamdeset dvoje sportista. Uz podršku kompanije MaxBet koja tradicionalno pomaže sportske aktivnosti osoba sa posebnim potrebama, srpski sportisti postigli su izvanredne rezultate i doneli kući ukupno 20 medalja.

Ekipa "Hendi sport" iz Zrenjanina, koja je deo srpske delegacije, zaslužila je posebno priznanje jer su osvojili čak 7 medalja. Ova ekipa, koja broji jedanaest članova, pokazala je izvanredno umeće i talenat i s razlogom mogu biti inspiracija svima nama. 

Kompanija MaxBet, kroz svoj program podrške sportu osoba sa posebnim potrebama nastavlja da afirmiše inkluzivnost i podržava sportiste koji se suočavaju sa raznim izazovima. 

Specijalna Olimpijada predstavlja izuzetnu priliku za sportiste sa posebnim potrebama da se takmiče na najvišem nivou i pokažu svoje talente i veštine. Upravo zbog toga je podrška kompanija poput MaxBeta od velikog značaja, jer pruža sportistima neophodnu podršku i ohrabrenje.

Osvajanje 20 medalja na Specijalnoj Olimpijadi u Berlinu predstavlja veliki uspeh za srpske sportiste i dokazuje njihovu posvećenost i upornost.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike