Jadno da jadnije ne može biti šta on radi! Skandal na večitom derbiju, Janić zabrinut pred drugu utakmicu! (VIDEO)

30.03.2023

09:33

0

Autor: A. S.

"Nikad nisam video trenera koji toliko provocira protivničke igrače"

Jadno da jadnije ne može biti šta on radi! Skandal na večitom derbiju, Janić zabrinut pred drugu utakmicu! (VIDEO)
Bojan Janić - Copyright MN Press

U sredu uveče je odigran večiti derbi između odbojkaša Crvene zvezde i Partizana, a sa 3:0 (25:22, 25:19, 25:18) su trijumfovali crveno-beli. Međutim, okršaj na parketu, ostao je u senci onog, pored terena.

Naime, dvojica trenera, Bojan Janić sa jedne i Nikola Matijašević sa druge strane strane su nakon ušli u verbalni sukob, a strateg crno-belih je govorio o incidentu i potezima svog iskusnijeg kolege.

- Pre svega čestitke Zvezdi i njenim momcimana fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje partije u toku cele sezone, pogotovo danas. Što se tiče mojih momaka treći poraz od Zvezde ove sezone, a ovo je najbitnija utakmica do sada jer je plej - of i to kod kuće. Mi definitivno imamo neki problem prihološki koji ćemo probati da rešimo jer inače ova potencijalno fenomenalna sezona za nas će biti gotova. Mi smo već uradili nešto lepo, ali siguran sam da nijedan igrač, trener niti član uprave neće biti zadovoljan sa dva trofeja ako na ovaj način izgubimo plej - of - rekao je Janić za Odbojkaški savez Srbije.

Nekadašnji reprezentativac se potom dotakao i sukob a sa Matijaševićem.

 

 

- Što se tiče incidenta nimalo mi nije žao, žao mi je što nisam reagovao ranije. Neću ga nazvati kolegom, a samo jer je stariji čovek neću pominjati to sve što sam mu sve izgovorio. Nisam jedini. Mislim da je to što čovek radi nešto najodvratnije što sam video u svojoj karijeri koja traje 30 godina, računajući mlađe kategoorije. Nikad nisam video trenera koji toliko provocira protivničke igrače - rekao je Janić i dodao da ne krivi sudije:

- Sudije ne mogu tu ništa, jer on to radi na jako perfidan način. Ne znam više šta da kažem, baš onako užas. Užas. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj, inače može biti svašta. Baš je jadno da jadnije ne može biti to što taj čovek radi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike