Direktor Arena Channels Group posetio Bahrein: Sa princom Kalidom bin Hamadom al Kalifom razgovarao o strateškoj saradnji

29.03.2023

21:06

0

Nebojša Žugić i Njegovo veličanstvo princ Kalid bin Hamad al Kalifa razgovarali su o mogućnostima strateškog partnerstva između srpske medijske kompanije i KhK sports W.L.L

Direktor Arena Channels Group posetio Bahrein: Sa princom Kalidom bin Hamadom al Kalifom razgovarao o strateškoj saradnji
Nebojša Žugić i Kalid bin Hamad al Kalifa - Copyright Foto: TV Arena sport

Generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić bio je gost Njegovog veličanstva šeika Kalida bin Hamada al Kalife princa Bahreina, predsednika Olimpijskog komitet Bahreina, zamenika predsednika Vrhovnog saveta za omladinu i sport i predsednika najvišeg institucionalnog tela za sport. Poziv za prvog čoveka Arena Channels Group usledio je nakon uspešno održanog Svetskog amaterskog prvenstva u MMA u Beogradu kao i velikog spektakla, turnira "BRAVE FC" po pravilima profesionalnog MMA, gde su srpski borci odmerili snage sa najboljima na planeti.

Njegovo veličanstvo princ Kalid istakao je da je MMA spektakl koji se održao pre mesec dana, najbolji organizovan BRAVE događaj ikada. Posebno je izrazio oduševljenje načinom realizacije televizijskog prenosa od strane Arena Channels Group.

Foto: TV Arena sport
 

Nebojša Žugić i Njegovo veličanstvo princ Kalid bin Hamad al Kalifa razgovarali su o mogućnostima strateškog partnerstva između srpske medijske kompanije i KhK sports W.L.L, liderske kompanije u Bahreinu kada su sport i mediji u pitanju. Prvi čovek Arene sport izjavio je da se unapred raduje saradnji sa jednim takvim renomiranim partnerom koji sve više ulaže u razvoj borilačkih sportova i da je to velika prilika za srpsku kompaniju koja je još jednom pokazala na kom nivou profesionalnosti posluje.

Foto: TV Arena sport
 

- Velika je stvar što su našu zemlju i region prepoznali kao destinaciju u čiju su sportsku infrastrukturu spremni da ulažu. Unapred se radujemo što će Arena Channels Group biti njihov medijski partner. Sve će to doprineti ostvarenju jednog od naših prioritetnih ciljeva, a to je popularizacija borilačkih sportova u regionu i nastavak ulaganja truda i motivisanje mladih da se bave sportom, jer je to veoma važno za razvoj zdrave nacije - rekao je on.

Foto: TV Arena sport
 

Žugić je posebno istakao da je ova saradnja omogućena zahvaljujući sjajnim odnosima između Republike Srbije i Kraljevine Bahrein.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je svojim izuzetnim spoljnopolitičkim angažmanom uspostavio sjajne odnose dve zemlje, te na taj način omogućio i nama da uspostavimo ovo izuzetno bitno strateško partnerstvo - zaključio je generalni direktor Arena Channels Group.

Foto: TV Arena sport
 

U delegaciji Srbije koja je posetila Bahrein bio je i Luka Nikolić predsednik MMA saveza Srbije. U toku dvodnevne posete domaćini i gosti razmenili su priznanja i poklone u znak međusobne zahvalnosti za ono što je do sada urađeno u organizaciji i promociji borilačkih sportova, ističući odlučnost da ulože maksimalan trud kako bi ovi rezultati u budućnosti bili još bolji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena Sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike