Projektilom ubio Norvešku, otrčao na tribine, pa poručio: Sanjao sam ovaj gol milion puta, sutra mogu da batalim rukomet! (VIDEO)

09.03.2023

22:02

0

Autor: G. F.

Junak pobede Srbije Uroš Borzaš oduševljen atmosferom u Novom Sadu

Projektilom ubio Norvešku, otrčao na tribine, pa poručio: Sanjao sam ovaj gol milion puta, sutra mogu da batalim rukomet! (VIDEO)
Slavlje u Novom Sadu - Copyright MN Press

Savladali su rukometaši Srbije Norvešku u paklenoj atmosferi u Novom Sadu sa 25:24 na najslađi mogući način.

Izmislio je Uroš Borzaš projektil koji je pokidao mrežu rivala i zbog kojeg su tribine eksplodirale! A on se odmah zaleteo ka tribinama. Za ballkan-handball je objasnio i zbog čega.

- Otrčao sam kod roditelja. Svi iz Ade su tu, 100 karata sam uzeo - rekao je Uroš koji je poreklom iz ovog mesta kod Sente.

Na konstataciju da je upravo dao gol koji sanja svaki klinac na tribinama, Uroš je u dahu rekao:

- Pa i ja sam ga sanjao... I to ne jednom, nego milion puta. Neverovatna atmosfera. Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre. Za ovakve utakmice se živi, što se mene tiče mogu sutra da batalim rukomet.

 

 

Za kraj je junak velike pobede koja je Srbiju gotovo sigurno dovela na Evropsko prvenstvo prokomentarisao dešavanja na parketu.

- Borba je bila neverovatna, igrali smo i mi i oni čvrstu odbranu. Jako teška utakmica za igranje, ali proradio je srpski inat. Išli smo na pobedu, tako smo se i pripremali i nadam se da smo uspeli da prikrijemo nedostatak Petra Đorđića, Ilije Abutovića, Vladimira Cupare i Marka Milosavljevića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike