Auuuu, kakva pobeda Srbije! Uz zvuk sirene Borzaš srušio strašne Norvežane!

09.03.2023

19:52

0

Autor: G. F.

Rukometni spektakl u Novom Sadu pripao Orlovima

Auuuu, kakva pobeda Srbije! Uz zvuk sirene Borzaš srušio strašne Norvežane!
Uroš Borzaš - Copyright MN Press

Fenomenalno! Dovoljna je ta jedna reč da opiše utakmicu Srbija - Norveška u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Borba za svaku loptu, za svaki centimetar terena od prvog do poslednjeg minuta pripala je Orlovima - 25:24 (12:14)! I to bukvalno uz zvuk sirene.

Ne zna se koga pre pohvaliti i nahvaliti od naših rukometaša za učinjeno u sat vremena ljute bitke sa strašnim Norvežanima.

Golman Dejan Milosavljev! začarao je mrežu našeg tima i bio presudna karika u trenucima kada je sve išlo na vodenicu Norvežana.

Sjajni Lazar Kukić do ludila je dovodio rivala lucidnim potezima, Mijailo Marsenić izbori jedan faul u napadu rivala u samom finišu susreta... Ma svi do jednog su dali sve ono što imaju kako bi slavili.

A takav pristup nagrađen je u poslednjoj sekundi susreta. O golu Uroša Borzaša uz zvuk sirene dugo će se pričati. Nema dileme ni da će ga on dugo pamtiti. I sam gol i trk na tribine odmah nakon kraja susreta da sa navijačima proslavi veliku pobedu.

Srbija je na polovini kvalifikacija prva u grupi i samo bi neko ogromno čudo moglo da zaustavi našu selekciju na putu ka Evropskom prvenstvu.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike