Delfini bez kapitena! Novi Beograd rekao odlučno "ne"!

03.03.2023

07:24

0

Autor: A. S.

Jakšić ostao u Beogradu

Delfini bez kapitena! Novi Beograd rekao odlučno "ne"!
Nikola Jakšić - Copyright MN Press

Vaterpolo reprezentacija Srbije priprema se za mečeve u Svetskom kupu, a sa spiska novog selektora Uroša Stevanovića, u bazenu se nije našao Nikola Jakšić.

Naime, novom kapitenu nacionalnog tima, klub Novi Beograd, nije dozvolio da se priključi reprezentaciji.

Kako su naveli, Jakšić se tek oporavio od povrede, pa smatraju da je bolje da naredne dane provede sa klubom, nego u pripremama za turnir Svetskog kupa, koji će se u Podgorici igrati od 8. do 14. marta.

- Nama je žao što Nikola nije tu. Imao je sve uslove da trenira na vrhunskom nivou i nadam se da će biti sa nama u narednom periodu - bio je komentar predsednika VSS-a, Viktora Jelenića.

Tako će Srbija na turniru gde će joj glavni konkurenti biti Australija, Grčka, Španija, Crna Gora i Gruzija juriti jedno od prva tri mesta za plasman na F8 u Los Anđelesu bez jednog od najboljih svetskih igrača.

Na pripremama su: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Pavle Gavrilović (Šabac), Nemanja Ubović (Ferencvaroš), Nebojša Toholj (Šabac), Đorđe Lazić (Breša), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Petar Jakšić (Partizan), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Nikola Kojić (bez kluba), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike