IMMAF ukazala veliku čast za Arena Channels Group: Prva TV kuća u istoriji koja je delila nagrade na Svetskom prvenstvu

16.02.2023

20:11

0

Autor: 24sedam

Jedinstven slučaj u svetskom sportu

IMMAF ukazala veliku čast za Arena Channels Group: Prva TV kuća u istoriji koja je delila nagrade na Svetskom prvenstvu
Copyright TV Arena sport

Završne borbe na Svetskom prvenstvu u MMA održavaju se još večeras i sutra u "Štark areni" (TV Arena fight), a na istom mestu danas su dodeljene nagrade najboljim pojedincima i organizacijama koji su zaslužni za promociju ovog sporta.

Kompaniji Arena Channels Group pripala je posebna čast da zajedno sa Međunarodnom MMA Federacijom (IMMAF) podeli ova priznanja, što je jedinstven slučaj u ovom sportu, budući da je to na dosadašnji sedam Prvenstava to činila isključivo IMMAF.

To je učinjeno kao svojevrstan čin zahvalnosti zbog svega što je kompanija Arena Channels Group učinila za promociju MMA, kao i za fenomenalnu organizaciju Svetskog prvenstva koje je prvi put u istoriji propraćeno i kroz multirenose sa četiri oktagona na kanalu TV Arena sport 5.

To znači da su ljubitelji sporta u zemlji i regionu pored centralnog oktagona, čije su borbe prenošene na kanalu TV Arena fight, mogli da posmatraju i sve druge borbe koje su prethodnih dana vođene pod svodovima "Štark arene".

Svetsko prventsvo u MMA je okupilo više od 500 najboljih svetskih boraca koji se prvi put na tlu Evrope bore za titulu najboljih na planeti, a već u subotu, 18. februara takođe u "Štark areni" se održava profesionalni turnir u organizaciji Brave CF federacije.

- Ponosni smo na Srbiju jer smo još jednom pokazali kakvi smo domaćini. Ugostili smo veliki broj takmičara koji su imali vrhunske uslove i postavili domaći zadatak svim narednim organizatorima sličnih manifestacija. Hvala Vladi Republike Srbije i našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji već duže od decenije ulažu u sportsku infrastrukturu kako bi Srbija postala neizbežan domaćin najvećih sprostkih takmičenja, a u posldenje vreme sve više u kategoriji borilačkih sprotova - rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić na ceremoniji dodele nagrada i dodao:

- Ovo je istorijsko prvenstvo jer se prvi put održalo u Evropi, ali i po tome što su srpski borci prvi put osvojili medalje. Dževad Baltić, Milica Glušica i Veljko Aleksić su se okitli bronzom, a Nikolija Milošević zlatom. I to u našem Beogradu, našoj Srbiji, zahvaljujući ulaganju u sport koga ne bi bilo da nismo razvili ekonomiju, putnu infrastrukturu, zdravstvo, vojsku i službe bezbednosti, jednom rečju razvili smo Srbiju. I to za svega nesto više od deset godina. Zahvaljujući tome i Arena se razvila i razvija se i dalje. To je dokaz da za nas Srbe ništa nije nemoguće, kada smo složni i kada radimo i borimo se za svoju zemlju. I na kraju nastavljamo da se borimo, nema predaje, nema stajanja, živela Srbija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike