Novi Beograd protutnjao kroz Kragujevac! Srpski i regionalni šampion preveliki zalogaj za Radnički!

11.02.2023

23:44

0

Ovim trijumfom ekipa trenera Živka Gocića preuzela je prvo mesto na tabeli

Novi Beograd protutnjao kroz Kragujevac! Srpski i regionalni šampion preveliki zalogaj za Radnički!
Dušan Mandić - Copyright MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Radnički u Kragujevcu 16:9 (3:2, 4:1, 4:3, 5:3) u derbiju drugog kola druge faze Superlige Srbije.

Ovim trijumfom ekipa trenera Živka Gocića preuzela je prvo mesto na tabeli i sa velikim izgledima je da zadrži lidersku poziciju pred početak plej-ofa i time obezbedi prednost domaćeg terena u doigravanju.

Ubedljiv trijumf aktuelni srpski i regionalni šampion nagovestio je u drugoj četvrtini kada je zatvorio prilaze svom golu, poveo sa 7:3, da bi u trećoj deonici Novobeograđani došli i do maksimalnih sedam golova prednosti (10:3).

Sve što je Radnički uspeo da uradi je da priđe na četiri gola zaostatka, ali više od toga nije mogao. Najzaslužniji za veoma važnu pobedu Novog Beograda bili su Alvaro Granados sa pet i Dušan Mandić sa četiri gola, dom su se kod Kragujevčana sa po dva pogotka istakli Filip Janković, Miloš Ćuk i Nikola Lukić.

U drugom današnjem meču Šabac je savladao Partizan 12:4 (3:0, 2:0, 4:1, 3:3). Petak: Valis - Crvena zvezda 7:14 (1:3, 1:3, 1:3, 4:5).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike