JSD Partizan reagovao posle sramnog napada na proslavljenog olimpijca: Zaustavite nečasne radnje, nadležni da reaguju na nasilje

08.11.2022

07:10

0

Ređaju se reakcije posle bezumnog čina

JSD Partizan reagovao posle sramnog napada na proslavljenog olimpijca: Zaustavite nečasne radnje, nadležni da reaguju na nasilje
Nikola Stojić - Copyright Printscreen/Instagram/serbian.rowing.lovers

Skandalozni napad na proslavljenog reprezentativca Nikolu Stojića, kome je razbijena glava, izazvao je gnev srpske javnosti.

Posle veslačkog kluba Partizan, sada se oglasilo i istoimeno sportsko društvo, krovna organizacija crno-bele porodice.

JSD Partizan, predsednik Ostoja Mijailović i generalni sekretar Željko Tanasković najoštrije osuđuju napad na proslavljenog srpskog Olimpijca, sada trenera Nikolu Stojića. Ovakvim nečasnim radnjama nije mesto u srpskom sportu i iskreno se nadamo da će nadležni organi preuzeti sve neophodne mere kako ovakvi incidenti ne bi prošli bez primerene sankcije. Istovremeno, pozivamo sportsku javnost da nam se pridruži u osudi ovog nečasnog čina i javno stane na stranu sporta i razvoja zdravih životnih osnova.

Podsetimo,  Stojića je napao Dušan Kovačević, predsednik IO VSS. On je to učinio bez ikakvog razloga, zadavši mu nekoliko udaraca u glavu, posle čega je Stojić ostao krvave glave i bez svesti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike