Kirjosova objava o Novaku zapalila Srbiju: Za ovo niko nije spreman!

07.11.2022

22:07

0

Autor: 24sedam

Australijanac najavio spektakl sa Đokovićem

Kirjosova objava o Novaku zapalila Srbiju: Za ovo niko nije spreman!
Nik Kirjos i Novak Đoković - Copyright Profimedia/Frank Molter/Alamy Live news

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos dugo je bio persona non-grata kod ljubitelja tenisa u Srbiji. Razlog nije teško pretpostaviti, s obzirom da je jedna od „najluđih glava“ na ATP turu godinama unazad bio najglasniji kritičar Novaka Đokovića.

A sada bi lako moglo da se dogodi da Kirjos bude dočekan istinskim ovacijama u Beogradu. Finalista ovogodišnjeg Vimbldona izdvojio je malo slobodnog vremena kako bi odgovarao na pitanja fanova na svom Instagram profilu, gde je jednom objavom „zapalio“ tenisku Srbiju najavivši okršaj sa Novakom na narednom Srbija openu.

- Novak i ja imaćemo revanš sledeće godine u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman na ovo – napisao je Kirjos u odgovoru na pitanje da li će on i Đoković igrati u dublu jednom kada se srpski as povuče sa profesionalne scene.

Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os
 

Da Australijanac ovo nije tek tako izjavio govore i pojedine glasine da su organizatori Srbija opena već uspostavili inicijalni kontakt oko njegovog mogućeg dolaska na teniski kompleks „Novak“, a ova njegova objava mogla bi da se protumači kao da je pozitivan odgovor već stigao.

Podsetimo, varnice iznmeđu Kirjosa i Đokovića dugo su sevale, iako Nole nikada nije replicirao na bezbroj „otrovnih strelica“ koje je Australijnac upućivao ka njemu iz raznoraznih razloga.

Nikov animozitet prema Novaku bio je jasno uočljiv, da bi odnos drastično počeo da se menja kada se to najmanje očekivalo. U momentima kada je nekada prvi reket planete vodio veliku pravnu bitku za ulazak u Australiju kako bi učestvovao na prvog grend slemu sezone, Kirjos je među prvima pružio podršku Đokoviću, potpuno otvoreno se suprotstavljajući vodećim političarima u svojoj domovini.

Varnica iz Melburna tinjala je sve do Vimbldona, kada je posle finala u kojem je Nole pobedio Australijanca, Nik pružio, a Đoković prihvatio, ruku prijateljstva koje je posle takmičenja u Ol Ingland klubu jače iz dana u dan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike