Skandal! Pretučen legendarni veslač, trener Partizana

07.11.2022

16:05

0

Autor: 24sedam

Stojić je napadnut od strane Dušana Kovačevića

Skandal! Pretučen legendarni veslač, trener Partizana
Nikola Stojić - Copyright Printscreen/Instagram/serbian.rowing.lovers

Naš legendarni veslač, a sada trener Partizana Nikola Stojić fizički je napadnut je u prostorijama Veslačkog saveza Srbije.

Kako je objavio u saopštenju Veslački klub Partizan, Stojić je napadnut od strane Dušana Kovačevića, predsednika IO VSS, istakavši da je napao Stojića bez razloga, zadavši mu nekoliko udaraca u glavu, posle čega je on ostao krvave glave i bez svesti.

- Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsednik IO VSS, bez razloga napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svest i ostao krvave glave.

Kako je sam Stojić rekao nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez - navodi se u saopštenju Partizana.

Predsednik Veslačkog kluba Partizan Ivan Brajtigam je izjavio da će klub preduzeti sve neophodne mere da zaštiti svoje trenere i članove kluba i pokrenuće pitanje smene predsednika Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije - Dušana Kovačevića pred nadležnim organima.

Nakon obavljenog uviđaja od strane policije, Nikola Stojić je odveden u Urgentni centar, na dalje posmatranje zbog nanetih povreda. Dušan Kovačević inače, pored funkcije predsednika IO VSS, obavlja i funkciju sportskog direktora Veslačkog kluba Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike