JSD Partizan: Ušli smo u svoje prostorije na stadionu u Humskoj!

06.10.2022

17:51

0

Autor: 24sedam

Tim predsnednika Ostoje Mijailovića spreman da počne sa radom

JSD Partizan: Ušli smo u svoje prostorije na stadionu u Humskoj!
jsd - Copyright jsd partizan

Novo rukovodstvo JSD Partizan danas su ušli u prostorije na stadionu u Humskoj, mesec dana nakon održane Izborne skupštine na kojoj je poverenje od većine članova sportske porodice crno-belih dobio predsednik Ostoja Mijailović i njegov tim ljudi.

Ekipa koja je danas stigla na svoja radna mesta bila je predvođena od generalnog sekretara JSD Partizan Željka Tanaskovića kao i od potpredsednice Skupštine Andree Arsović. Oni su se posle posete stadionu obratili navijačima preko Tvitera:

- Rukovodstvo JSD Partizan na svom radnom mestu. Danas popodne smo završili sve neophodne procedure oko ulaska u prostorije JSD Partizan i već od sutra nastavljamo sa normalnim i neometanim radom - poručio je generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković.

Mijailović je 13. septembra na Skupštini većinom glasova dobio poverenje da stane na čelo celog sportskog društva, nakon isteka mandata Miloradu Vučeliću.

Ovu promenu konstatovala je i Agencija za privredne registre (APR), koja se i juče obratila javnosti. Ona je saopštila da su svi postupci registracije u JSD Partizan sprovedeni u skladu sa nadležnostima Agencije i na osnovu propisa kojima su uređene sportske organizacije, postupak registracije i način vođenja Registra udruženja, društava i saveza u oblasti sporta.

APR je rekao i da je postupak registracije urađen "na potpuno transparentan način", odnosno da je "sva dokumentacija primljena u postupku registracije, kao i odluke registratora donete u tom postupku, javna i dostupna svakom zainteresovanom građaninu".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike