Posle tuče i haosa oglasili se Mostarci! Sa novinarima smo završili saradnju! (VIDEO)

17.10.2022

13:56

0

Autor: 24sedam

Incident se desio posle utakmice sa Leotarom

Posle tuče i haosa oglasili se Mostarci! Sa novinarima smo završili saradnju! (VIDEO)
Premijer BiH - Copyright Printscreen/YouTube/Nebojsa Kolak

Posle velikog incidenta posle utakmice Leotara i Zrinjskog i tuče, oglasio se i klub iz Mostara. U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici, okrivljeni su mediji, ali i negirana krivica trenera i igrača Zrinjskog.

- HŠK Zrinjski Mostar želi da istakne kako iskreno žali zbog događaja koji su se dogodili 30 minuta nakon završetka jučerašnje utakmice FK Leotar - HŠK Zrinjski (1:1), jer ćemo kao Klub uvek osuditi svaki oblik nedoličnog i neprimerenog ponašanja.

HŠK Zrinjski Mostar takođe želi da naglasi kako čvrsto stoji iza svih članova našeg Kluba te istovremeno da izrazi zgroženost zbog načina na koji je deo medija prezentovao incident koji se dogodio na stadionu Police, a za koji odgovornost nikako ne mogu snositi treneri i igrači HŠK Zrinjski.

Podsetimo, prvi incident dogodio se na konferenciji za medije kada je član stručnog štaba FK Leotar prekinuo istu i verbalno napao trenera naše ekipe Sergeja Jakirovića, a drugi ispred autobusa u kojoj je začetnik incidenta definitivno bio kapetan kluba domaćina.

HŠK Zrinjski posebno želi da osudi svesno ili nesvesno manipulisanje činjenicama od strane dela medija koji su svoj sud doneli na osnovu nekompletnih snimaka te su još jednom pokazali veliku razinu neprofesionalizma i neobjektivnosti, ali i jasno izraženi stav da se u negativnom svetlu prikaže HŠK Zrinjski, zbog čega je naš Klub odlučio da prekine sve profesionalne odnose s istima, jer smatramo da je to jedini ispravan način na konstantno iskazivanje manjka poštovanja prema sedmostrukom prvaku BiH.

HŠK Zrinjski takođe traži od Fudbalskog saveza BiH da sigurnost svih aktera službenih utakmica stavi na prvo mesto, posebno u krugu stadiona, jer smatramo da su se jučerašnji incidenti mogli sprečiti uz bolju organizaciju sigurnosnog aspekta - navodi se u saopštenju mostarskog kluba.

Inače, meč 14. kola Premijer lige BiH je završen remijem 1:1.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike