Predsednik Partizana otvorio tradicionalni džudo turnir! Deco, vi ste najlepša slika koju sam video u poslednjih godinu dana! (FOTO, VIDEO)

23.10.2022

09:30

0

Ostoja Mijailović naglasio važnost "9. trofeja Partizana Svetislav Ivanović Es"

Predsednik Partizana otvorio tradicionalni džudo turnir! Deco, vi ste najlepša slika koju sam video u poslednjih godinu dana! (FOTO, VIDEO)
ostoja partizan judo džudo2 4sedam goran sivacki (33) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Predivno je bilo ovog nedeljnog jutra u hali Šumice. Uz sunce koje nas je počastilo dobrom energijom, žamor stotine i stotine mališana upotpunio je divnu emociju.

Džudo klub Partizan organizovao "9. trofej PARTIZANA - Svetislav Ivanović Es. Na 6 borilišta u SC Šumice, predstavili su se mladi takmičari, ono najbolje što naš džudo ima. 

Čast i zadovoljstvo da otvori turnir imao je predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović, koji je za 24sedam naglasio važnost ove manifestacije.

 

 

- Kako su me informisali danas je tu preko 600 takmičara. Turnir je nešto što je već postalo tradicija Sportskog društva Partizan. Gospodin Ivanović je gotovo pola veka radio u SD i to je jedno od najtrofejnijih društava u Evropi zato što su postojali ljudi poput njega koji su stvarali istoriju. Lepo jutro je danas u Beogradu i lepo je videti ovoliki broj dece, ovoliki broj takmičara koji će se takmičiti za ove prestižne trofeje u Beogradu - rekao je prvi čovek Partizana, a zatim proglasio takmičenje otvorenim:

- Molim vas veliki aplauz za ovu dečicu, ovo je stvarno nešto najlepše što sam video u poslednjih godinu dana! Želim da zahvalim Džudo klubu Partizan zato što je organizovao ovaj 9. turnir koji je jako važan za JSD Partizan, jedno od najtrofejnijih u Evropi. Dečaci i devojčice, mnogo sreće u predstojećim borbama.

Borbe su počele, žamor je polako prerastao u navijanje za svoje drugare. I nema veze ko će osvojiti medalju ili pehar, ovog nedeljnog jutra su svi pobedili.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike