Prvi stranac selektor koji je odveo Srbiju do trona! Santareli: Ponosan sam na ove devojke! U očima sam im video pobedu!

15.10.2022

20:04

0

Autor: 24sedam

Italijan ostvario svoj najveći trenerski uspeh

Prvi stranac selektor koji je odveo Srbiju do trona! Santareli: Ponosan sam na ove devojke! U očima sam im video pobedu!
profimedia-0707157697 - Copyright Profimedia

Selektor Danijele Santareli ostvario je svoj najveći trenerski uspeh donevši zajedno sa našim devojkama zlato Srbiji i odbranu trona posle osvajanja SP u Japanu 2018. godine.

- Čestitam svima, mi smo odradili veliki posao, veoma sam srećan, veoma sam ponosan na tim i moje saradnike. Izuzetan uspeh, danas sam imao dobar osećaj, mnogo sam verovao u ovaj tim, video sam i kod njih veru u očima i na kraju smo to i ostvarili!

Sara Lozo je ostvarila prvi veliki uspeh sa reprezentacijom:

- Hvala puno na čestitkama, ja i dalje nisam svensa da smo napravil iovakav veliki uspeh i da sam na svom prvom velikom takmičenju došlča do zlatne medalje. imale smo odličnu pripremu, svaki detalj smo odradile bez greške. Brazil je oba puta poveo, ali u trećem smo odigrale tako da nas nisu mogle da zaustave. Sve čestitke za fantastičnu Tijanu, ona je odigrala bez greške.

Bjanka Buša je protiv Amerikanki u polufinalu i večeras u finalu odigrala bez greške:

- Stvarno prelepo stoji ova medalja, neverovatno je da smo mi ovo uspele, da smo odigrale svih 12 mečeva i sve ih pobedile. Ova generacija osvaja na svakom takmičenju medalje, nadam se da ćemo tako i nastaviti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike