Odbojkašice spremne za poslednji korak! Očekujem veliku borbu u finalu, igramo sa više samopouzdanja nego prethodna dva puta

15.10.2022

05:25

0

Borba za titulu počinje u 20 sati

Odbojkašice spremne za poslednji korak! Očekujem veliku borbu u finalu, igramo sa više samopouzdanja nego prethodna dva puta
odbojkašice - Copyright MN Press

Odbojkašice Srbije večeras od 20 sati igraće u finalu Svetskog prvenstva, a rival za zlato je selekcija Brazila.

Meč u kome naše dame brane titulu igra se u holandskom Apeldornu.

- Gledale smo polufinale i iznenadile smo se kada je Brazil pobedio Italiju. Brazil je veoma dobra i energična ekipa. Videli smo da njihov selektor koristi u igri sve odbojkašice, pošto često vrši izmene. Očekujem veliku borbu u finalu SP - izjavila je Lazovićeva, preneo je Odbojkaški savez Srbije, a potom podsetila da je Srbija ove godine izgubila dva meča od Brazila.

- Sada je potpuno drugačija situacija. Igramo sa više samopozdanja i sigurna sam da možemo da odigramo dobar meč.

Za finale spremna je i Aleksandra Jegdić.

- Odbojkašice Brazila igraju odlično ceo turnir. Spremni smo za finale i očekujem dobru utakmicu. Verujem u svoju ekipu i nadam se najboljem. Ovo je moje prvo veliko takmičenje i odmah finale, jedva čekam da počne utakmica - navela je Jegdićeva, dok Teodora Pušić smatra da je Brazil zasluženo stigao do finala.


- Brazilke su imale težak meč protiv Japana, a sjajno su igrale u polufinalu sa Italijom. Imale su odličan prijem servisa, odbranu, napad, to je ono što čini Brazil. Međutim, u subotu ćemo mi biti sa druge strane mreže. Želimo da ponovimo uspeh iz 2018. godine kada smo osvojile titulu - zaključila je Pušićeva.

Srbija brani svetsku titulu osvojenu 2018. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike