Skandalozno! Šahovski šampion izgubio meč od Amerikanca koga optužuju da vara seksualnim pomagalom smeštenim u anusu!

21.09.2022

08:57

0

Autor: 24sedam

Kad pomislite da ste sve čuli u životu dođe demanti iz sveta sporta

Skandalozno! Šahovski šampion izgubio meč od Amerikanca koga optužuju da vara seksualnim pomagalom smeštenim u anusu!
Tan2021-12-10_141955914_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Gambrell

U svetu šaha pomalja se velika afera. Mladi 19-godišnji američki šahista Hans Niman, optužen je od strane svetskog šampiona Magnusa Karlsena (31) da je varao u njihovom meču 5. septembra na turniru u Sent Luisu, pa je stoga Norvežanin odlučio da mu preda meč odigran 19. septembra već posle drugog poteza. U pozadini svega, verovali ili ne, nalazi se izgleda seksualno pomagalo!

Šta se tačno desilo? Detalji polako izlaze na videlo dana, ali još je sve u domenu spekulacija i niko se ne usuđuje da sve adute otvoreno izbaci na sto.

 

 

Norvežanin je početkom septembra rezigniran ponašanjem 49. igrača na rang listi odlučio da napusti turnir u Sent Luisu, ne obrazloživši nijednom rečenicom svoje povlačenje, niti je ukazao na konretne sumnjive radnje koje bi kompromitovale Nimanovu pobedu.

Samo je ostavio na Tviter nalogu poruku "Povukao sam se sa turnira. Uvek sam uživao da igram u Sent Luisu, nadam se da ću se vratiti u budućnosti", ali je ostavljanjem videa sa izjavom Žozea Murinja "Zaista više volim da ništa ne kažem, ako progovorim, imaću probleme, velike probleme, a ja ne želim da imam probleme", pokazao da nešto nije u redu.

 

 

Tada počinje da razvija teorija zavere kojoj, poput mnogih, nije jednostavno pronaći slabu tačku!

Naime, Niman je, kako se spekuliše u šahovskim krugovima, u svom anusu imao seksualno pomagalo, kome je putem vibracija sugerisano iz daljine koje poteze da vuče. Zbog sumnji da je to već radio on je odrastranjen sa većine "onlajn" turnira.

Referentni sajt "chess.com", objavio je zabranu Nimanu da učestvuje na svim njihovim turnirima i događajima:

- Podelili smo sa njim detaljne dokaze o našoj odluci, uključujući informacije koje su u suprotnosti sa njegovim izjavama o obimu i ozbiljnosti njegovog varanja na Chess.com.

 

 

Niko nije u potpunosti siguran šta tačno Niman ima u sebi. Neki tvrde da je to seksualna igračka, neko da je mali čip, ali svi su prilično ubeđeni da iz nekog centra neko diktira potezima Amerikanca, koji na sve to jednostavno kaže:

- Znam da sam čist. Ako žele da se potpuno skinem, uradiću to, baš me briga - reagovao je Hans Niman.  

Inače, ovo nisu prve optužbe u šahu na nivou teorija zavera! Još je Viktor Korčnoj 80-tih između svojih mečeva za svetsku titulu sa Anatolijem Karpovom tvrdio da se u publici nalazi doktor Zuhara koji je bio zadužen da ga hipnozom ometa prilikom meča sa mlađim kolegom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike