Ruski borac posle žestokih batina od Srbina pokazao da teško podnosi poraz (VIDEO)

27.08.2022

09:18

0

Autor: 24sedam

U borbi dva Aleksandra, Srbin Ilić pobedio Rusa Šlemenka

Ruski borac posle žestokih batina od Srbina pokazao da teško podnosi poraz (VIDEO)
ilic1 - Copyright Printscreen/YouTube

Ruski borac Aleksandar Šlemenko posle poraza u duelu sa Srbinom Aleksandrom Ilićem zatražio je revanš meč. Šlemenko i Ilić su se sastali na turniru RCC lige u Jekaterinburgu.

Šlemenko kao iskusan borac doživeo je težak nokaut već na početku borbe sa Srbinom. Od zadobijenog udarca kolenom nije mogao da se pridigne i samo zahvaljujući brzoj intervenciji sudije sprečeno je teže povređivanje 38-godišnjeg Rusa. Uprkos teškom nokautu Šlemenko je imao pritužbe na domaćeg sudiju zbog odluke da označi kraj meča:

 - Voleo bih da se ponovi priča sa Ilićem. Još se ne uklapa u moj raspored. Ali tražio bih drugog sudiju - rekao je Šlemenko i dodao:

Printscreen/YouTube
 

- Hteo sam da razgovaram sa sudijom, ali on nije došao u svlačionicu. Postojala je takva situacija u meču da se kaže "Ne ustaj”, ali ima trenutaka koji se ne uklapaju. Pogledao sam snimak borbe... Da, pogrešio sam, nema sumnje. Nisam ga video. Počeo sam da ustajem. Imam 76 profesionalnih borbi, nisam početnik. Nije mi bilo dozvoljeno da se vratim. Nisam kljucao, nisam gubio svest. Borba je tek počela. Moje mišljenje je a je prerano zaustavljena.

Rus je nastavio da objašnjava zašto je sudija pogrešio, iako se svima činilo da ga je spasao težeg ishoda borbe koji bi ga udaljio od oktagona na duži period.

 

 

- Početnike treba spasavati, ali imam, ponavljam, 76 borbi. Spremao sam se za niskog rvača, ali su mi dali dugog udarača. Takođe levoruki. Promašio sam, trebalo je da budem oprezniji. Napravio sam jednu grešku i nisam mogao da je ispravim. Sudija je smatrao da sam početnik, da će me sada sahraniti. Velike borbe se ne sude na taj način. Osećam se dobro. Možete da stavite tačku na mene, ali ja neću da stavim tačku na sebe - rekao je Šlemenko.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike