MMA borac spasao čoveka batina, pa prebio obojicu pijanih siledžija kad su njega napali (VIDEO)

23.07.2022

18:31

0

Na internetu slavljen kao pravi heroj koji deli uličnu pravdu

MMA borac spasao čoveka batina, pa prebio obojicu pijanih siledžija kad su njega napali (VIDEO)
FotoJet (1) - Copyright Printscreen/Instagram/rowdybec

Pijani nasilnici su opasni i naporni u celom svetu i na kom god jeziku da napadaju druge, zbog čega ljudi uvek vole kada dobiju šta su tražili. Zato je i australijski MMA borac Viktor Lajal postao zvezda društvenih mreža.

Na snimku se vidi kako Lajal "mrtav hladan" izlazi na kraj sa dvojicom siledžija, koji ga prate i izazivaju na tuču, a kada pređu crtu, vidi se da su se nameračili na pogrešnog. Na snimku se ne vidi, ali i sam borac i drugi kažu da su ova dvojica nasilnika tukli čoveka dok nije naleteo Viktor.

Na snimku se vidi da Lajal pokušava da izbegne tuču, da se povlači u nazad, ali se vidi i da dugo trenira borilačke veštine, jer ni u jednom trenutku ne gubi prisustvo duha, čak ni kada devojka jednog od nasilnika viče na svog dečka i nagovara ga da prebiju Viktora.

Tek kada su prešli crtu, Lajal ih "patosira", ali ni to nije bilo dovoljno, jer su nastavili da ga prate, dok ih ponovo nije obojicu srušio. Tada se umešala njegova devojka i stala ispred Viktora da spreči svog dečka dodatnih batina.

Kao što vidite, i čuvena australijska MMA fajterka i bokserka bez rukavica Bek Rolins (sada udata Rodrigez) je popularizovala snimak i pozdravila Lajala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bec Rodriguez (@rowdybec)

 

Da li će se ovi nasilnici sada opametiti? 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike