Topić otkrio detalje skandala koji su preživeli srpski atletičari u Kolumbiji: Srce mi se kidalo dok se borila za dah! Oteli su nam medalju!

09.08.2022

16:55

0

Više se govori o trovanju, nego o medaljama

Topić otkrio detalje skandala koji su preživeli srpski atletičari u Kolumbiji: Srce mi se kidalo dok se borila za dah! Oteli su nam medalju!
20220311mmTopicD01 - Copyright MN Press

Juniorska reprezentacija Srbije u atletici preživela je pravu dramu na Svetskom prvenstvu u Kolumbiji, kada je došlo do trovanja sa hranom naših takmičara u hotelu. Najgore je prošla Teodora Boberić, koja na kraju nije mogla da se takmiči, ali je srećom prošla bez većih posledica.

Međutim, njen trener i legendarni srpski as, Dragutin Topić i dalje preživljava dramu kada se seti detalja od pre nekoliko dana.

Po povratku reprezentacije u Srbiju, Topić je na konferenciji za medije, otkrio i nove detalje, te šta je sprečilo naše takmičare da naprave veći uspeh.

- Mala, oteli su ti medalju. Nas dvoje samo znamo za koju daljinu sam te spremio, ali ćeš se vratiti bolja nego ikada, to ti obećavam. Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, uplašio sam se za tvoj život u jednom momentu. Božijom promišlju reagovao sam maltene u poslednji čas i to neću zaboraviti dok sam živ - rekao je Topić, te dodao zahvalio lekarima koji su pomogli Teodori, ali i njegovoj čerki Angelini, kao i ostalim takmičarima:

- Hvala lekarima koji su se od srca brinuli i koji su te brzo oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se, pa uskoro krećemo u novu avanturu. Ponosan sam što sam ti trener Teodora.

Zatim se obratio i ćerki Angelini, koja se iz Kolumbije vratila sa bronzanom medaljom.

- Ne znam koja mi je uloga draža, da li uloga oca ili trenera, lakše je biti trener nego tata u ovakvim situacijama, osećanja su pomešana. Meni lično izmakle su dve medalje, zlatna Angelinina i srebrna Teodorina. Znam koliko su obe bile spremne. Angelina je pokazala da je bolja od mene, reagovala je sjajno u kritičnim momentima. Hvala obema na ovom sjajnom osećaju - zaključio je Topić na konferenciji za medije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike