Ne prihvatam činjenicu da pognute glave treba da napuštam zaletište ... Oglasila se Ivana posle sedmog mesta u Judžinu

25.07.2022

06:31

0

Autor: 24sedam

Ne prihvatam činjenicu da pognute glave treba da napuštam zaletište ... Oglasila se Ivana  posle sedmog mesta u Judžinu
prestup - Copyright printscreen

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta poručila je svojim navijačima preko Instagrama posle finala na Svetskom prvenstvu u Judžinu da je to bio jedan od onih dana koje sportista želi da prođu što pre.

Naša rekorderka se samo u jednoj rečenici osvrnula na buru koju je na društvenim mrežama izazvao njen skok preko sedam metara, poništen zbog gotovo nevidljivog prestupa. I za nju je ovo bio prestup:

- Ukratko, ovo je X - napisla je Vuleta ilustrujući svoj nepravilni skok, a zatim je nastavila svoju ispovest:

- Ne znam koliko njih ovo treba da cuje ali... Jureći za rezultatima, toliko toga prođe van tvog radara. Ne prihvatam činjenicu da pognute glave treba da napuštaš zaletište, strepiš od mišljenja i komentara drugih, pritom zaboravljajući da je jedino važan bio napor, tvoj put i tvoja borba koje ti iznosiš na borilište, niko drugi. Neosporno, ja svoju dugu karijeru privodim kraju, prihvatajući sve dobre i loše dane (loših dana u godini ima ipak, mnogo više) i ovaj dan ne doživljavam kao neuspeli jer nije, ali kao čoveku, gorak utisak mi stvaraju teški razgovori sa devojkama sa kojima skaćem godinama, sve suze, neutešne reči i zagrljaji koje krišom delimo jer ne smeš da pokažeš da te to ipak slama. Jer nemaš prava na loš dan, nemaš prava da zastaneš, ne smeš da ispadneš slabić - piše Vuleta i dodaje:

- Ipak, pokušavam da ih ohrabrim da je sport mnogo više od medalja, makar i malo, svojim primerom i koliko mogu. Neki dožive da osete slast istih, neki nikada, ali je ulog kod svih isti - daju sve što imaju. Svoje vreme, svoje zdravlje, fizičko i mentalno, beskompromisnu žrtvu sledeći svoje snove.


Ovo je samo jos jedan od onih dana koji će proći kao i svaki drugi - napisala je srpska atletičarka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike