Srpski MMA borac se oglasio posle ko zna koje operacije! Ovo je bilo izuzetno bolno, najbolnije u celom životu! (FOTO)

16.03.2022

14:51

0

Autor: 24sedam

Bivši borac se oglasio posle nove operacije

Srpski MMA borac se oglasio posle ko zna koje operacije! Ovo je bilo izuzetno bolno, najbolnije u celom životu! (FOTO)
20180412mmDzakic01 - Copyright MN Press

Dušan Džakić od 2019. godine nije na MMA borilištima. Tada je posle nekoliko operacija oka odlučio da se povuče. Okrenuo se veri, a sada se ponovo oglasio iz bolnice, posle nove operacije.

- Za sve u životu trebamo zahvaliti Bogu. Sve nam daje na dobro, pa i neki gorak lek. Ko zna koja operacija oka već, međutim ova izuzetno bolna, pod lokalnom anestezijom gde sam osetio dobar deo sečenja, bušenja, operacije i šivenja, jedno od najgorih iskustava u životu, najbolnije sigurno. Ali kad je Hristos uz nas, neka boli slobodno.

Zahvalan sam što sam samo u jednom životu i to u mladosti ostvario mnogo toga, imao karijeru slavnu i bio najpopularniji srpski borac, što vodim sportski centar i fitnes klub, što sam uzor i mladima i starima, što imam najlepši vrt u gradu, što sam napisao jednu od najpopularnijih knjiga prošle godine, što pomažem ljudima da treningom postignu najbolje rezultate, pa zar da ne budem zahvalan i za malo bola koji je za moje dobro?

Što kaže u Knjizi o Jovu, Jovova žena kad je njemu bilo najteže, da digne ruke a on joj odgovara: A on joj reče: Govoriš kao luda žena. Dobro smo primali od Boga, a zla zar nećemo primati? E pa tako trebamo i mi da gledamo na sve što nam se dešava, sa zahvalnošću, jer ili nam je na korist ili nam je na pedagošku meru da se smirimo.

Vidimo se za par dana, hvala svima koji su pitali kako sam, hvala i onima koji nisu, jer ako blagosiljamo samo one koji nas hvale, po čemu smo drugačiji od licemera, jer i oni to rade. Hristos posredi nas, živi bili, voli vas Dule - napisao je Džakić na Instargramu, uz fotografiju iz bolnice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike