Šumaherova supruga se rasplakala! Dok porodicu prozivaju zbog "skrivanja" Mihaela, Korinu savladale emocije (FOTO, VIDEO)

21.07.2022

08:17

0

Autor: D. N.

Bile su na dodeli nagrade za humanitarni angažman

Šumaherova supruga se rasplakala! Dok porodicu prozivaju zbog "skrivanja" Mihaela, Korinu savladale emocije (FOTO, VIDEO)
Korina Šumaher Profimedia1 - Copyright Profimedia

Mihael Šumaher je krajem 2013. godine doživeo ozbiljan pad na skijanju u Alpima i od tada je pod strogim medicinskim nadzorom, a informacije o njegovom stanju porodica drži u najvećoj tajnosti. Često su pojavljivale vesti koje su uglavnom demantovane od strane porodice ili portparolke Zabine Ker.

Tako se na primer oglasio i bivši agent Vili Veber koji je rekao da porodica legendarnog asa Formule 1 ne govori istinu o njegovom trenutnom stanju. Takođe je dodao da ga i dalje boli što mu nije dozvoljeno da ga vidi.

Istog dana, u javnosti su se pojavila supruga Korina i ćerka Đina. One su umesto Mihaela primile Državnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Korina. U jednom trenutku se i rasplakala kada je o Šumaheru pričao Žan Tod.

- Bili smo nepobediv tim. Mihael je voleo svoj posao, a tim je voleo da radi za njega. Nedostaješ nam... Mihael ima divnu porodicu, njegova supruga Korina je jaka žena - kazao je nekadašnji prvi čovek Ferarija (za koji je vozio sedmostruku F1 šampion) i FIA i tim rečima rasplakao Šumaherovu suprugu.

Takođe je dodao da je dobro što plače jer "nije zdravo zadržavati suze".

Dodeli nagrada nije prisustvovao sin Mik, vozač ekipe Has, zbog bolesti.

Podsetimo, Šumaher je vozio za Džordan, Beneton, Ferari i Mercedes. Upisao je 91 pobedu i 155 puta bio na podijumu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike