Veber optužio Šumaherovu porodicu za brojne laži! Bio mi je kao sin, nisu mi dozvolili da ga vidim

20.07.2022

14:41

0

Agenta i dalje boli kada govori o nesreži iz 2013. godine

Veber optužio Šumaherovu porodicu za brojne laži! Bio mi je kao sin, nisu mi dozvolili da ga vidim
Mihael Šumaher - Copyright Profimedia

Šokantan pad i povreda legende Mihaela Šumahera, večita su enigma i nakon devet godina.

Nemac je tog dana, sa sinom Mikom, uživao na skijanju, kada je u trenutku pada udario glavom o kamen, te doživeo jezivu povredu, zbog koje je u komi proveo oko 250 dana. Međutim, ni nakon buđenja, njegovo stanje nije sjajno, u početku je komunicirao samo očima, a sada je sve na spekulacijama kako teče njegov oporavak.

Njegov bivši agent, Vili Veber, optužio je porodicu da ne govori istinu kada je u pitanju njegovo trenutno stanje.

Kako navodi, mnoge informacije su ostale sakrivene, a njega i dalje boli što mu nije dozvoljeno da ga vidi.

Navodno, Veber, koji je sa Šumaherom sarađivao osamdesetih, dok je Nemac vozio u Formuli 3. pokušao je da kontaktira porodicu, ali se Mihaelova supurga Korina, nije javila.

- To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - kazao je Veber za "Gazetu delo Sport" o prvim trenucima nakon nesreće, te dodao:

- Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina.

Agent je naveo da shvata situaciju, ali je istakao da ga čitava situacija boli.

- Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam - ispričao je Veber.

Šumaher se i dalje nalazi na lečenju, u svojoj kući na Ženevskom jezeru. I dan danas u javnosti nije poznato da li može da govori, te da li je uopšte realno očekivati da se vrati "normalnom" životu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike