Zanosna kupačica Kristin ostavila muža pa se bacila na izazovne fotografije! S njom bi i Đenka snimao film! (FOTO)

02.07.2022

07:16

0

Autor: 24sedam

Bila je u braku sa NFL zvezdom Džejom Katlerom, na društvenim mrežama prati je 4,4 miliona ljudi

Zanosna kupačica Kristin ostavila muža pa se bacila na izazovne fotografije! S njom bi i Đenka snimao film! (FOTO)
Kristin - Copyright Printscreen/Instagram/kristincavallari

Iskreno govoreći, Kristina, ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je brak - tako u čuvenom filmu Maratonci trče počasni krug Đenka priča svojoj kumi.

Kristina iz ove priče, dobro zapravo Kristin, je sušta suprotnost. Ova sportska lepotica bila je u braku deset  godina sa NFL zvezdom Džejom Katlerom, a od pre dve godine je slobodna. Onako kako bi i pomenuti Đenka poželeo, onako kako treba da se ponaša zvezda njegovog filma!

Jeste da lik iz filma nije blizu Kristin Kavaljari (35), ali se ona snalazi i sama. Svako malo na društvene mreže, a prati je skoro četiri i po miliona ljudi, izbaci provokatvine fotke uz koje  imate potrebu da izgovorite ono čuveno "kupačice moja".

- Sada sam fokusirana samo na sebe. Ostavila sam sve iza sebe i zatvorila sam jedno životno poglavlje s bivšim mužem - kaže Kristin i nastavlja da prvokativnim fotografijama podseća bivšeg muža bez čega je ostao.

Verujemo da njemu to nikako ne prija, ali znamo da se pomenutih 4,4 miliona pratilaca raduje svakom njenom uratku i razmišlja kako Kristin treba da nastavi sa pokazivanjem. Realno, ima šta i da pokaže, pa bi bilo šteta da skriva svoju lepotu i sjajnu figuru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike