Ona je Mbapeova devojka i kada se pojavi na stadionu fudbal postaje nevažna stvar! Čuvena Dileta Leota ima paklenu konkurenciju! (FOTO)

28.06.2022

15:03

0

Autor: 24sedam

Maria Luisa Jakobeli je italijanska sportska novinarka

Ona je Mbapeova devojka i kada se pojavi na stadionu fudbal postaje nevažna stvar! Čuvena Dileta Leota ima paklenu konkurenciju! (FOTO)
Screenshot 2022-06-28 at 16.48.56 - Copyright Printscreen/Instagram/marialuisajacobelli_

Kalčo se kod mnogih navijača širom sveta prati se s posebnom pažnjom zbog čuvene novinarke Dilete Leote, koja je svojom atraktivnošću dala dodatnu vrednost na globalnoj popularizaciji italijanskog fudbala. Ali, Dileta u svojoj domovini ima paklenu konkurenciju u liku Marie Luise Jakobeli.

 

 

 

 

 

 

Italijanska lepotica ima 30 godina i devojka je jednog od najboljih fudbalera današnjice Kilijana Mbapea. Radi kao TV prezenter i novinar na jednoj italijanskoj sportskoj televiziji, a u žižu interesovanja fudbalskih fanova širom Evrope dospela je prošle godine u ovo vreme, tokom trajanja prvenstva Starog kontinenta na kojem je neskriveno podržavala Azure.

 

 

 

 

 

Prelepa Maria je ćerka direktora italijanskog „Tutosporta“, a kada god bi se pojavila na stadionu kao navijačica Manćinijevih izabranika bez mnogo truda je oči navijača sa terena usmeravala na svoje veoma izražene obline…

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike