Bujna plavuša zbog golišavih fotki napustila odbojku! Šta mislite da li je pogrešila? (FOTO, VIDEO)

30.06.2022

07:26

0

Autor: 24sedam

Kajla Simons nije pristala da joj neko drugi upravlja životom

Bujna plavuša zbog golišavih fotki napustila odbojku! Šta mislite da li je pogrešila? (FOTO, VIDEO)
Kajla - Copyright Printscreen/Instagram/Kayla Simmons

Važila je za jednu od najtalentovanijih odbojkašica u Americi, od nje su se očekivale velike stvari, ali je zbog mešanja  sportskih radnika u njenu privatnost odlučila da završi karijeru.

Kajla Simons (27) oduvek je bila poznata kao devojka koja se ne libi da pokaže čime ju je priroda obdarila, a kako  je to smetalo  ljudima u klubu  za  koji  je igrala, jednostavno je presekla.

- Moje telo, moja stvar! Odlazim - objavila je Kajla na društvenim mrežama pre dva leta.

I otišla je iz odbojke. Ali je ostala verna golišavim fotografijama. Iz sportskog ugla moramo da konstatujemo da je šteta, ali ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je pogrešila. Pre bismo  rekli da nije.

Šta vi mislite? Treba uzeti u obzir da izazovne fotografije verovatno donose bolju zaradu od odbojke, kao i činjenicu da je izabrala da radi ono što više voli. Zanimljivo je da je oduvek isticala da se nikada neće fotografisati potpuno gola (dosad drži reč), a prema podacima koji su dostupni nije udata i nije u vezi.

 

 

I još nešto, za čitaoce iz Srbije veoma bitno. Kajla najviše voli da provodi leta u Grčkoj. Pa ako ste planirali tamo na odmor - dobro otvorite oči. Možda vam se posreći pa je vidite i uživo, a ne samo na fotkama koje sama bira za objavljivanje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike