Zlatni Viktor blista od sreće! Trebalo mi je ovo, hoću zlato i na Svetskom prvenstvu!

28.06.2022

06:36

0

Autor: 24sedam

Naš rvač počistio konkurenciju na Mediteranskim igrama u Alžiru

Zlatni Viktor blista od sreće! Trebalo mi je ovo, hoću zlato i na Svetskom prvenstvu!
rvanje-nemes - Copyright MN Press

Grad Oran u Alžiru ovih dana okuplja najbolje sportiste na Mediteranskim igrama, a u ponedeljak je Srbija dobila vesti o tri medalje.

Osvojene su po jedna bronza (badminton ženski dubl) i srebro (karate), a najsjajnijim odličjem obradovao nas je rvač Viktor Nemeš.

U kategoriji do 77 kilograma počistio je rivale, a u finalu bio bolji od domaćeg takmičara sa 9:0! Nakon ceremonije i otpevane himne Bože pravde, Viktor je razumljivo, bio veoma zadovoljan!

- Trebalo mi je ovo takmičenje. Na evropskom prvenstvu sam odmah ispao u prvom kolu i trebao mi je ovaj osećaj pobednika. To će mi dati snagu da nastavim da treniram i da u septembru osvojim zlatnu medalju na svetskom prvenstvu u Beogradu - rekao je Nemeš.

 

 

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković čestitao je svim našim borcima u Oranu, a posebno Viktoru.

- Rvački savez Srbije ponosan je na rezultate koji su postigli naši reprezentativci na Mediteranskim igrama. Tehnička superiornost, strategija, snaga, sve je bilo na izuzetno visokom nivou. Došlo je vreme rvanja, kada su evidentni rezultati dugogodišnjeg rada, ulaganja u stručni tim, uslove za treniranje, selekciju sportista, aktivan i kontinuiran rad, konstantno unapređivanje svih segmenata rvanja. Vreme rvanja predstavlja i nastavak ulaganja u zdraviju budućnost naših najmlađih jer ovaj sport oblikuje ljude koji su i psihički i fizički jaki, strateški razmišljaju, usmereni su ka povlačenju najboljih poteza. Čestitam svim našim reprezentativcima odličnu borbu i sjajne rezultate, a veliki aplauz za Viktora Nemeša - poručio je Trajković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike