Vaterpolo bomba iz Grčke! Vladimir Vujasinović ima novi klub!

16.06.2022

20:00

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg vraća se poslu u poznatom klubu

Vaterpolo bomba iz Grčke! Vladimir Vujasinović ima novi klub!
Vladimir Vujasinović 24sedam goran sivački (8) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Još jedna vaterpolo bomba stiže večeras iz Grčke. Nekoliko sati pošto je Panatinaikos doveo dosadašnjeg golmana Partizana Dimitrija Rističevića, još jedan legendarni vaterpolista, kasnije i trener, crno-belih karijeru nastavlja u zemlji Helena.

Vladimir Vujasinović ima novi klub. On će naredne sezone sedeti na klupi Vuljagmenija, čiji čelnici nisu krili oduševljenje veoma zvučnim pojačanjem.

- Sa zadovoljstvom objavljujemo ugovor sa legendom sporta Vladimirom Vujasinovićem. Za našu porodicu je čast imati u svojim redovima svetku vaterpolo ličnost takvog kalibra – objavio je grčki klub.

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena trenersku karijeru počeo je u „svom“ Partizanu 2013. godine, put ga je kasnije odveo na klupu najboljeg vaterpolo kluba današnjice Pro Reka, da bi se pred početaka nedavno završene sezone vratio u srpski vaterpolo kako bi predvodio novostvoreni drim tim Novog Beograda.

Ipak, rezultati, prema njegovom mišljenju, nisu pratili kvalitet tima pa je početkom godine podneo ostavku i napustio klub.

- Veoma mi je drago što sam postao trener Vuljagmenija, kluba kojeg sam oduvek cenio. Zahvaljujem se ljudima iz Uprave na poverenju, nadam se da ćemo zajedno ostvariti ciljeve koji budu postavljeni. Radujem se novom početku i jedva čekam da krene sezona – kazao je Vujasinović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike