Nema da nema, može samo da nestane! Evo šta možete kupiti tokom F8 Lige šampiona u Beogradu, i koliko vam novca treba za to (FOTO)

02.06.2022

14:39

0

Svako veliko sportsko takmičenje pruža priliku da pored doživljenih uspomena kući ponesete i nešto konkretno u vezi baš sa tim događajem

Nema da nema, može samo da nestane! Evo šta možete kupiti tokom F8 Lige šampiona u Beogradu, i koliko vam novca treba za to (FOTO)
vaterpolo (3) - Copyright 24sedam/Filipović gojko

Kažu da je "greh" posetiti neko veliko sportsko takmičenje, a ne pazariti neku sitnicu za uspomenu.

Pravilo je da na stadionima, u dvoranama ili, kao u ovom slučaju, pokraj bazena nude zanimljive stvarčice u vezi sa sportom koji je na programu.

A ovih dana u Beogradu je F8 lige šampiona. Takmičenje je počelo laganom pobedom Breše nad Hanoverom, a ekipa portala 24edam procunjala je Sportskim centrom 11. april kako bi videla šta to domaćini ovog spektakla nude posetiocima.

24sedam/Filipović gojko
 

 

Zasad je tu jedan štand sa vaterpolo opremom, ali i sa ponekim sporednim rekvizitom.

Tako lopte za naš najtrofejniji sport možete kupiti za 1.200 do 3.600 dinara u zavisnosti od veličine. Za muuške kupaće gaće potrebno je izdvojiti 3.360 dinara, a za ženski kupaći kostim 4.560.

U ponudi su i antistres loptica i privezka za ključeve za po 360 dinara po komadu, odnosno majica F8 Lige šampiona koja košta 1.800 dinara.

24sedam/Filipović gojko
 

 

Cene u evrima u potpunosti odgovaraju onim dinarskim, tako da možemo konstatovati da organizator nije imao nameru da zarađuje na strancima, nego da i njima omoguće da uživaju u Beogradu i iz našeg glavnog grada ponesu neku lepu uspomenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike