Novi Beograd je u polufinalu, Mandić i ekipa jači od Marselja (FOTO, VIDEO)

02.06.2022

17:29

0

Andrij Prlainović briljirao u francuskom timu, ali sam nije mogao da se nosi sa srpskom ekipom

Novi Beograd je u polufinalu, Mandić i ekipa jači od Marselja (FOTO, VIDEO)
vaterpolo - Copyright 24sedam/Filipović gojko

Vaterpolisti Novog Beograda igraće sa Brešom u polufinale Lige šampiona u Beogradu. Izabranici Igora Milanovića lako su izašli na kraj sa Marseljom i slavili ubedljivu pobedu 16:10 (5:4, 4:2, 3:1, 4:3)

Pomalo bizarna situacija sredinom prve četvrtine zbunila je sve na tribinama, ali i u bazenu. Začula se sirena za tajm-aut, a ispostavilos e da nijedna klupa nije tražila tu vrstu odmora. Meč je nastavljen posle dva, tri minuta pauze. Prvi deo igre bio je izuzetno efikasan, a prednost je bila na strani domaćeg tima - 5:4.

24sedam/Filipović gojko
 

Uzbuđenja je bilo u drugoj četvrtini, u kojoj su vaterpolisti srpskog tima , u samoj završnici stigli do tri gola prednosti. To je bio i početak kraja nade i otpora francuskog tima u čudo. U narednih osam minuta nisu postigli gol, pa čak ni sa dva irgača više u bazenu, a tek je sedam sekundi pre kraja treće četvrtine Prlainović prekinuo seriju Madnića od tri gola.

Poslednja četvrtina bila je samo odrađivanje posla, pa će Novi Beograd potpuno zasluženo tražiti mesto u finalu tokom duela sa Brešom u petak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike