Hamiltone, ovo je bilo baš fuj (Foto/Video)

01.11.2020

07:12 >> 23:34

0

Autor: N. St.

Luisov potez je ostavio mnoge bez reči...

Hamiltone, ovo je bilo baš fuj (Foto/Video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno, Pool

Mercedes je postao šampion na čuvenoj stazi u Imoli. Timsku pobedu doneli su im Luis Hamilton i Valteri Botas koji su zauzeli prvo, odnosno drugo mesto na trci u Italiji. Treći je bio vozač Renoa Danijel Rikardo.

Kao što to obično biva, na podijumu se otvorio šampanjac, proslavljali su svi uspeh, a onda se dogodila situacija o kojoj se dosta priča. Rikardo, koji ima običaj da pije šampanjac iz sopstvene patike, je to zaboravio da uradi na prethodnoj trci u Nemačkoj, ali se sada setio.

Pročitajte još: Hamiltonova izjava koja će zabrinuti navijače Mercedesa

Kao da to nije dovoljno čudno, posebno u doba pandemije koronavirusa, pridružio mu se Luis Hamilton koji mu je tražio drugu patiku da piju zajedno.

– Skinuo sam desnu patiku, sipao šampanjac i taman sam se spremio da na taj način pozdravim naše mehaničare kada sam čuo Luisa koji me doziva i traži moju levu patiku. I on je želeo da pije. Podelili smo piće i bilo je fenomenalno. Zabavno za sve. Mislim da mi je pre tri godine na podijumu rekao da tako nešto nikada ne bi mogao da uradi. Evo, sada, u 2020. godini je to učinio. Dokaz da se čudne stvari dešavaju ove godine – rekao je Rikardo.

Tanjug/AP Photo/Luca Bruno, Pool

Potez koji je mnoge ostavio bez reči…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike