Tajsonov nokaut mu odneo kuću, pa mu Fjuri velikodušno ponudio novi dom! (VIDEO)

25.04.2022

20:33

0

Autor: 24sedam

Poznati bokser Dereka Čisora kladio se da će Dilijan Vajt pobediti čuvenog Engleza

Tajsonov nokaut mu odneo kuću, pa mu Fjuri velikodušno ponudio novi dom! (VIDEO)
Tan2022-4-23_232238491_0 - Copyright Tanjug/Nick Potts/PA via AP

Videli su ljubitelji boksa još jedan spektakl proteklog vikenda. Na Vembliju je čuveni Englez Tajson Fjuri odbranio šampionski pojas u teškoj kategoriji u verziji WBC.

Nokautirao je Dilijan Vajta senzacionalnim aperkatom, oduševi navijače, ali i "zavio u crno" kolegu po rukavicama Dereka Čisoru.

Ovaj britanski bokser, poreklom iz Zimbabvea, ponudio je svoju kuću kao ulog ua trijumf Vajta nad Fjurijem, a opkladu je prihvatio Novozelanđanin Džozef Parker.

- Spreman sam a uložim kuću na to da će Dilijan Vajt da nokautira Tajsona Furija. Tajson mi je prijatelj i znam da ovo sluša i poručujem mu da će biti nokautiran. Tajson je veoma dobar u onom što radi. Zna da se kreće, ima ogroman raspon ruku, ali verujem da Dilijan zna kako da pogodi Tajsona. Ne može da boksuje s njim 12 rundi i jedini način da ga pobedi je nokaut - rekao je Čisora.

Nije poznato da li će mu kolega Parker oprostiti ili će mu stvarno uzeti kuće, ali se zna da Čisora neće ostati bez mesta za život.

 

 

Zahvaljujući svetskom šampionu Tajsonu Fjuriju, koji je svoje veliko srce pokazao i posle meča.

- Derek Čisora je ostao bez doma. Izgubio je kuću od Džozefa Parkera. Nažalost. Derek, imam još jednu kuću, odmah pored moje u Morkambu. Dobrodošao si uvek, brate. Ali, pouka ove priče je: "Nikad se ne kladi u kuću na nešto, ako nisi milion posto siguran, a nikad ništa nije milion posto sigurno" - naglasio je Fjuri.

 

 

A sam Čisora nije mnogo zabrinut. Naprotiv, odmah je poručio Parkeru da može da uzme kuću, ali da zemljište i dalje ostaje u njegovom vlasništvu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike