Dve verzije svirepog ubistva hrvatskog rukometaša, u obe je umešana i ona!

18.04.2022

18:15

0

Prošlo je deset dana, a razlog tuče i dalje nije poznat

Dve verzije svirepog ubistva hrvatskog rukometaša, u obe je umešana i ona!
Denis Tot1 - Copyright Printscreen/instagram/denis tot

Pojavili su se novi detalji vezani za svirepo ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Skoplju.

Naime, kako prenosi makedonski portal "24info", Tot je, prenego što je pretučen, a od posledica fizičkog ansilja preminuo je nekoliko sati kasnije u bolnici, sedeo u separeu jednog noćnog kluba, zajedno sa trojicom osumnjičenih.

Tot je deo te kobne noći proveo sa Klementinom L. (19), Angelom Georgievski (28) i Andrejom K. (22), a potom su ga isti anpali na parkingu ispred kluba.

Šta se krije iza napada, još uvek nije poznato, osim da se, kako je saopštio ministar Oliver Spasovski, Tot i Klementina poznaju od ranije, prenosi hrvatski “Index”.

Dve verzije događaja

Slučaj pretučenog rukometaša, od početka je pod velom misterije. Najpre je objavljeno da je pretučen, te je usledio demant i inforamcije da je u bolnicu primljen bez vidljivih povreda, ali da nije bilo srčane radnje. A onda su se pojavili snimci napada.

Kako navodi portal “Telma”, do incidenta je došlo nakon što su se Tot i devojka sreli u klubu te noći, te da su sedeli za različitim stolovima.

Portal “24info” ima informaciju da je do sukoba došlo zbog toga što je Tot navodno neprimereno dodirnuo Klementinu, dok portal “A1on” prenosi da je sukobu prethodila rasprava oko taksija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike